" ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ - Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ..."
Ροή Ειδήσεων :
Google Yahoo Msn

Όνειρο ήταν και πάει

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012


Ήξερε ότι είχε δύσκολο έργο παρά το 0-0 του Φρίουλι, αλλά σίγουρα δεν περίμενε πως στο 15 θα έχανε με 0-2 και το παιχνίδι θα είχε ουσιαστικά τελειώσει. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 0-3 τελικά από την Ουντινέζε στον επαναληπτικό για τους «32» και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία γκολ των Ιταλών προήλθαν από στημένες φάσεις.
Στο 6 ο Πασκουάλε εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντανίλο έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 15 ο Ντομίτσι έστρωσε τη μπάλα στον Φλόρο Φλόρες στο φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι και εκείνος με ένα καταπληκτικό σουτ την έστειλε στο παραθυράκι του Κρέσιτς. Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσιρίλο μετά από κόρνερ του Γκαρσία.
Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τρία γκολ για να προκριθεί, οπότε ήταν λογικό να βαρύνουν τα πόδια των παικτών του. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 51 ο Νορβηγός διαιτητής Χάγκλεντ ανακάλυψε πέναλτι σε μονομαχία του Σνάουτσνερ με τον Φλόρο Φλόρες, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντομίτσι διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Share this Article on :
 

© Copyright "GreekzSport" | Powered by Blogger.com.