" ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ - Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ..."
Ροή Ειδήσεων :
Google Yahoo Msn

2 στα 2 για τον Hamilton

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012



Την 21η pole position της καριέρας του και 2η για φέτος πανηγύρισε ο Lewis Hamilton στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία. Ο Βρετανός πιλότος ήταν ταχύτερος όλων και με χρόνο 1:36.219 θα εκκινήσει από την πρώτη θέση, έχοντας δίπλα του τον ομόσταβό του Jenson Button.Έτσι η McLaren πέτυχε το δεύτερο 1-2 στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν.

Την 21η pole position της καριέρας του και 2η για φέτος πανηγύρισε ο Lewis Hamilton στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία.Ο Βρετανός πιλότος ήταν ταχύτερος όλων και με χρόνο 1:36.219 θα εκκινήσει από την πρώτη θέση, έχοντας δίπλα του τον ομόσταβό του Jenson Button. Έτσι η McLaren πέτυχε το δεύτερο 1-2 στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν.Η θερμοκρασία στην ατμόσφαιρα ήταν 32C και στο οδόστρωμα 44C. Ωστόσο πάντα υπήρχε ένα βλέμμα στα κομπιούτερ για τυχόν ξαφνική αλλαγή του καιρού.Κάτι που τελικά δεν είδαμε.O Rosberg ήταν ο ταχύτερος στην 3η περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών όντας ο μόνος που κατέβηκε το 1:37.00.Οι δύο πρώτοι που βγήκαν στην πίστα ήταν οι Di Resta και Pic.

Την έκπληξη στην στο πρώτο εικοσάλεπτο έκανε ο Μark Webber που φορώντας τα σκληρά ελαστικά σημείωσε χρόνο στο 1:37.192. Ακολούθησαν οι Schumacher, Button, Rosberg, Maldonado, Hamilton.Στο Q2 ο Raikkonen έκανε νωρίς έναν ταχύτατο χρόνο,1:36.715, χρησιμοποιώντας τη μέση γόμα.Ο Φινλανδός έδειχνε ότι θα παλέψει για μια υψηλή θέση, σκεπτόμενος και την ποινή 5 θέσεων που του επιβλήθηκε.Button και Rosberg οι άλλοι δύο που κατέβηκαν το 1:37.00.Για άλλη μια φορά ο Μassa απογοήτευσε, αποκλειόμενος από το Q3, ενώ και ο Vettel δεν ήταν σε καλή κατάσταση, πραγματοποιώντας τον 9ο χρόνο.Στο Q3 μάχη για την pole position κορυφώθηκε.

Εκεί ο Lewis Hamilton παρουσιασε τη δυναμική των προηγούμενων ημερών χωρίς να αφήνει αμφιβολίες για το ποιος είναι το αφεντικό. Παιχνίδια στρατηγική από την Red Bull που στο τέλος έτρεξε με τη σκληρή γόμα βλέποντας τον Vettel 4 δέκατα πίσω από την κορυφή. Ο Raikkonen έκανε τον 5ο χρόνο αλλά θα πέσει στην 10η θέση, ενω΄ο Alonso αρκέστηκε σε έναν γύρο και στην 8η θέση.Ες αύριον τα σπουδαία.Με τους 6 παγκόσμιους πρωταθλητές στην πρώτη δεκάδα ο αγώνας σίγουρα θα είναι σπουδαίος.

Νωρίτερα ο Bernie Ecclestone ανακοίνωνε την οικονομική συμφωνία που συνήψε με την πλειονότητα τον ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των Ferrari,Red Bull,McLaren.Η θερμοκρασία στην ατμόσφαιρα ήταν 32C και στο οδόστρωμα 44C.Ωστόσο πάντα υπήρχε ένα βλέμμα στα κομπιούτερ για τυχόν ξαφνική αλλαγή του καιρού.Κάτι που τελικά δεν είδαμε.

O Rosberg ήταν ο ταχύτερος στην 3η περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών όντας ο μόνος που κατέβηκε το 1:37.00. Οι δύο πρώτοι που βγήκαν στην πίστα ήταν οι Di Resta και Pic.Την έκπληξη στην στο πρώτο εικοσάλεπτο έκανε ο Μark Webber που φορώντας τα σκληρά ελαστικά σημείωσε χρόνο στο 1:37.192.Ακολούθησαν οι Schumacher,Button,Rosberg,Maldonado,Hamilton.

Στο Q2 ο Raikkonen έκανε νωρίς έναν ταχύτατο χρόνο,1:36.715, χρησιμοποιώντας τη μέση γόμα.Ο Φινλανδός έδειχνε ότι θα παλέψει για μια υψηλή θέση, σκεπτόμενος και την ποινή 5 θέσεων που του επιβλήθηκε.Button και Rosberg οι άλλοι δύο που κατέβηκαν το 1:37.00.Για άλλη μια φορά ο Μassa απογοήτευσε, αποκλειόμενος από το Q3, ενώ και ο Vettel δεν ήταν σε καλή κατάσταση, πραγματοποιώντας τον 9ο χρόνο.

Στο Q3 μάχη για την pole position κορυφώθηκε. Εκεί ο Lewis Hamilton παρουσιασε τη δυναμική των προηγούμενων ημερών χωρίς να αφήνει αμφιβολίες για το ποιος είναι το αφεντικό. Παιχνίδια στρατηγική από την Red Bull που στο τέλος έτρεξε με τη σκληρή γόμα βλέποντας τον Vettel 4 δέκατα πίσω από την κορυφή. Ο Raikkonen έκανε τον 5ο χρόνο αλλά θα πέσει στην 10η θέση, ενω΄ο Alonso αρκέστηκε σε έναν γύρο και στην 8η θέση.

Ες αύριον τα σπουδαία.Με τους 6 παγκόσμιους πρωταθλητές στην πρώτη δεκάδα ο αγώνας σίγουρα θα είναι σπουδαίος.
Νωρίτερα ο Bernie Ecclestone ανακοίνωνε την οικονομική συμφωνία που σύναψε με την πλειονότητα τον ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των Ferrari,Red Bull,McLaren.

Οι πρώτοι 10

1. HAMILTON

2. BUTTON

3. SCHUMACHER

4. WEBBER

5. VETTEL

6. GROSJEAN

7. ROSBERG

8. ALONSO

9. PEREZ

10. RAIKKONEN
Share this Article on :
 

© Copyright "GreekzSport" | Powered by Blogger.com.