" ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ - Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ..."
Ροή Ειδήσεων :
Google Yahoo Msn

Το θρίλερ του υποβιβασμού

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012



Λεπτές ισορροπίες που όσο το φινάλε της Σούπερ Λιγκ πλησιάζει, τόσο δυσκολότερες είναι οι προβλέψεις για τις δύο ομάδες που θ’ ακολουθήσουν τη Δόξα Δράμας στην επόμενη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Το κλαμπ των συλλόγων που όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν ως το τέλος αντί να μειώνεται, προσθέτει μέλη με πλέον πρόσφατο αυτό της Skoda Ξάνθης. Ήταν αναμενόμενο βέβαια με αρνητικό ρεκόρ επτά συνεχόμενων ηττών...

Βέβαια οι Θρακιώτες βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση σε σχέση καθώς βρίσκονται στο +4 από την γραμμή του υποβιβασμού και εάν ο υποβιβασμός κριθεί στους 32 έως 33 βαθμούς όπως συνήθως συμβαίνει τότε χρειάζεται μόνο να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Γενικότερα οι Ακρίτες έχουν ευνοϊκό φινάλε, αλλά με το ντεφορμάρισμα που παρουσιάζουν ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει ως το φινάλε.

Ο Πανιώνιος δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, συνήλθε δηλαδή στο καθοριστικό χρονικό σημείο. Σημαντικές οι αναμετρήσεις στη Νέα Σμύρνη με ομάδες του... χεριού του.

Την μεγαλύτερη πρόοδο εμφανίζει τον τελευταίο μήνα ο ΠΑΣ. Εάν καταφέρει να πάρει 4-5 βαθμούς στην ισχυρή έδρα του τότε θα πάει για τουρισμό τελευταία αγωνιστική στην Κρήτη.

Δύσκολο πρόγραμμα περιμένει τον Λεβαδειακό που έχασε πολύτιμο έδαφος τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Οι Βοιωτοί καλούνται να ξεπεράσουν την κόπωση από τα συνεχόμενα ματς και μόνο εάν νικήσουν την αδιάφορη πλέον Δόξα θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι της παραμονής. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τους φέρει σε δυσχερή θέση.

Ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες το περασμένο Σάββατο, έχει βατό πρόγραμμα αλλά με εξαίρεση τους «Μαυραετούς», αντιμετωπίζει ομάδες οι οποίες επίσης καίγονται για βαθμούς.

Γολγοθάς περιμένει τον Παναιτωλικό οι παίκτες του οποίου θα πρέπει να ξεπεράσουν εαυτούς για να ελπίζουν στην παραμονή. Δύσκολα πάντως θα παραμείνουν εάν δεν κάνουν την υπέρβαση που σημαίνει βαθμούς με αντίπαλους Ολυμπιακό, ΆρηA στο Αγρίνιο, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ στην Αθήνα.
Τη δυσκολότερη αποστολή έχει η Κέρκυρα. Κρίσιμοι οι δύο επόμενοι αγώνες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στο νησί. Εάν πάρει βαθμούς τότε θα τα παίξει όλα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Σε άλλη περίπτωση δεν έχει ελπίδες.
Share this Article on :
 

© Copyright "GreekzSport" | Powered by Blogger.com.