" ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ - Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ..."
Ροή Ειδήσεων :
Google Yahoo Msn

Ασυγκράτητος ο Hamilton

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012



Αγριεμένος παρουσιάστηκε ο Lewis Hamilton στα ελεύθερα δοκιμαστικά του δεύτερου γκραν πρι της Φόρμουλα 1. Ο Βρετανός βάλθηκε να πείσει τους πάντες, αλλά μάλλον περισσότερο τον ίδιο, πως του άξιζε κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση στη Μελβούρνη.

Περιέργως ο καιρός ήταν άψογος στην Κουάλα Λουμπούρ, με την υγρασία να αγγίζει μόνο το 69%.Ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο επόμενο λεπτό. Η Pirelli προμηθεύει τις ομάδες με την μεσαία και τη σκληρή της γόμα με τις ομάδες να προτιμούν τη δεύτερη καθώς η πίστα «τρώει» τα ελαστικά.

Η McLaren είναι δυνατή εφέτος και το δείχνει όποτε έχει την ευκαιρία.Ο Hamilton είναι ο μόνος πιλότος που πλησιάζει το φράγμα του 1:38.00. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 έχει σαφές προβάδισμα μετά το 1:38.021 της πρώτης περιόδου και το 1:38.172 της δεύτερης περιόδου.
Η μάχη των McLaren και Mercedes ήταν εντυπωσιακή. Ο M.Schumacher κατάφερε να μπει «σφήνα» στη βρετανική εταιρεία έχοντας 3 δέκατα διαφορά από την κορυφή. Άφησε τρίτο τον Button και 4ο τον teammate του N. Rosberg.

Στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στη Sepang οι οδηγοί παραπονιόντουσαν για έλλειψη πρόσφυσης του πίσω μέρους παρόλο που η πίστα είχε στρωθεί με περισσότερη γόμα.

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της Red Bull με τους Vettel και Webber να μην καταφέρνουν να δουν στα μάτια τους μεγάλους αντιπάλους τους. Πρόστιμο 400 ευρώ επιβλήθηκε στον Vettel επειδή παραβίασε το όριο ταχύτητας στο pit lane.

Μένει να δούμε αν η υπεροχή αυτή της McLaren θα παρουσιαστεί και στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά ή οι υπόλοιποι θα έχουν βελτιωθεί.
Share this Article on :
 

© Copyright "GreekzSport" | Powered by Blogger.com.