" ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ - Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ..."
Ροή Ειδήσεων :
Google Yahoo Msn

«Τεσσάρα» με ανατροπή για τον Άρη

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012



Η μεγάλη αδυναμία του Άρη φέτος ήταν το σκοράρισμα. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν με τη πλάτη στον τοίχο από τον εξαιρετικό Πανιώνιο ο οποίος είχε καταφέρει να φτάσει στην ανατροπή (1-2). Ένα εξάλεπτο ξέσπασμα χάρισε στον Άρη τρία γκολ και τη νίκη με αντίπαλο τους «κυανέρυθρους».

Ματς υψηλού ρυθμού με την έναρξη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Πανιώνιος με σήμα κατατεθέν την εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας έβαλε δυσεπίλυτο γρίφο στον Μασάδο. Οι «κυανέρυθροι» κυνήγησαν το γκολ έντονα αλλά υπήρχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Ο Μιχαηλίδης δεν ήταν σταθερός ακόμα και στις εύκολες μπαλιές και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Φατί για το προβάδισμα του Άρη (33'). Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση με την ωραία κίνηση του Ντιμπαλά και το σπάσιμο της μπάλας στον Κούτσι (39'). Η ομάδα του Μάντζιου είχε το μομέντουμ. Ο Άρης προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να κρατήσει τον ρυθμό χαμηλά αλλά στην πρώτη φάση σημαντική ο Κούτσι πέτυχε το 1-2 (63').

Ο Άρης έβλεπε στο βάθος του ορίζοντα τον στόχο των πλέι οφ να χάνεται. Η αντίδραση των παικτών του Μασάδο ήταν εξαιρετική, την ώρα που ο Πανιώνιος έδειχνε τάσεις αυτοχειρίας.

Ουμπίδες, Τριανταφυλλάκος και Νέτο χτύπησαν μαζικά για το 4-2. Η δεύτερη και τελευταία ανατροπή στο ματς ήταν γεγονός. Από το 72' μέχρι το 76' ο Άρης αντέστρεψε πλήρως τα δεδομένα. Νίκη που οφείλεται κυρίως στα ατομικά ξεσπάσματα των παικτών του και στην αδυναμία της «κυανέρυθρης» άμυνας να κρατήσει. Σε πολύ κακή βραδιά ο Μιχαηλίδης φέρει ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Μασάδο έφτασε τους 39 βαθμούς πετυχαίνοντας τον στόχο των δύο διαδοχικών νικών στην έδρα του ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 29.
Share this Article on :
 

© Copyright "GreekzSport" | Powered by Blogger.com.