" ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ - Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ..."
Ροή Ειδήσεων :
Google Yahoo Msn

Νίκη για τον Ατρόμητο με Μήτρογλου

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012



Ο συνήθης... Μήτρογλου έδωσε και πάλι τη λύση απέναντι στην Ξάνθη πετυχαίνοντας το 7ο συνεχόμενο τέρμα του στο πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος έφτασε σε ακόμη μια νίκη (1-0) που τον εδραιώνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Νέα νίκη για τον Ατρόμητο ο οποίος παραμένει στην 3η θέση και αποκτά ψυχολογικό αβαντάζ έναντι των πλέι οφ, σε σχέση με τους αντιπάλους του. Αυτή τη φορά, θύμα της ομάδας του Περιστερίου, η Skoda Ξάνθη η οποία για 9ο σερί παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό, με τον εφιάλτη του υποβιβασμού, να παίρνει σιγά-σιγά «σάρκα και οστά».

Οι Περιστεριώτες δεν ήταν καλύτεροι από την αντίπαλό τους, ωστόσο ο Κώστας Μήτρογλου ήταν εκεί για να δώσει τη λύση. Ο διεθνής επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 82ο λεπτό λυτρώνοντας την ομάδα του, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στα 7 συνεχόμενα τέρματα σε 7 σερί παιχνίδια, κάτι που έχουν καταφέρει την τελευταία δεκαετία μόνο Γκέκας το 2005-06 και ο Λέτο τη φετινή περίοδο. Αυτό ήταν παράλληλα το 14ο γκολ του Μήτρογλου στο πρωτάθλημα, με το οποίο «πιάνει» στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ, τον Κέβιν Μιραλάς.

Το αποτέλεσμα αυτό βάζει σε μπελάδες την ακριτική ομάδα, η οποία αγνοεί τη νίκη (αλλά και την ισοπαλία) από το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής, απέναντι στον Ολυμπιακό, τον οποίο είχε κερδίσει με 1-0.
Share this Article on :
 

© Copyright "GreekzSport" | Powered by Blogger.com.