" ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ - Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ..."
Ροή Ειδήσεων :
Google Yahoo Msn

Τεράστιο το ενδιαφέρον στην κορυφή

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Της Κατερίνας Μπιτίτσιου

Πάμε στοίχημα με Serie A για ακόμη μια βδομάδα με σπουδαίες αναμετρήσεις στις πρώτες θέσεις και στην ουρά της βαθμολογίας.

Η Κάλιαρι που φιγουράρει στη 12η θέση της γενικής κατάταξης υποδέχεται την Ίντερ, η οποία δεν έχει βρει ακόμη τον καλό της εαυτό για φέτος και καθώς βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας παλεύει για να κερδίσει μία θέση στο Europa League της επόμενης περιόδου. Η ήττα από τη Γιουβέντους ήταν αυτή που είχε ξεχειλίσει το… ποτήρι για τους «νεραντζούρι» και οδήγησε στην αντικατάσταση του Κλαούντιο Ρανιέρι, τον ερχομό του Αντρέα Στραματσόνι και το καθ’ όλα εντυπωσιακό 5-4 επί της Τζένοα την αμέσως επόμενη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι, στον αντίποδα, παρουσιάζουν και αυτοί αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους και με 37 βαθμούς, ένα συν εννιά από τη ζώνη του υποβιβασμού και ένα μείον δέκα από την εξάδα που οδηγεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια είναι βαθμολογικά, μάλλον αδιάφοροι. Κίνητρο της Κάλιαρι είναι ότι αντιμετωπίζει έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ιταλίας. Πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Goal/goal.

Σ’ ό,τι αφορά τη μεγάλη κατηγορία και τη Serie A στο στοίχημα κουπόνι χωρίς Μίλαν δε νοείται. Οι πρωταθλητές αγωνίζονται την ίδια ώρα με τους συμπολίτες τους και υποδέχονται τη Φιορεντίνα. Η Μίλαν δεσπόζει στην κορυφή της βαθμολογίας και εκεί θέλει να παραμείνει και μετά το πέρας της 31ης αγωνιστικής, διατηρώντας το συν δύο από τη Γιουβέντους. Στραβοπάτησε, πάντως, την περασμένη αγωνιστική, αφού έμεινε στο 1-1 με την Κατάνια. Η Φιορεντίνα, από την πλευρά της, απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και με οχτώ αγωνιστικές να απομένουν κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι έχει σώσει την… παρτίδα. Οι αποψινοί φιλοξενούμενοι έχουν να γευτούν τη χαρά ενός «τρίποντου» εδώ και έξι αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο μετρούν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν εντός έδρας από την Κιέβο (1-2). «Οριακό» το ματς και για τις δύο αντιπάλους, με τη Μίλαν ως οικοδέσποινα να μπαίνει δυνατά από την αρχή. Αρκεί ένα γκολ για να «ανοίξει» το παιχνίδι. Over.

Η έτερη διεκδικήτρια του τίτλου, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στο Παλέρμο απέναντι στην τοπική ομάδα και θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι της και αν μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του τίτλου. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ιταλία, αλλά, προς το παρόν, πληρώνει τις πολλές τις ισοπαλίες (14). Την περασμένη αγωνιστική μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι απέναντι στη Νάπολι (3-0). Οι οικοδεσπότες έχουν συγκεντρώσει 39 βαθμούς στη γενική κατάταξη, απέχουν οχτώ από την 6η Ρόμα και τα πράγματα γι’ αυτούς σ’ ό,τι αφορά την «επικύρωση» ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μοιάζουν δύσκολα. Η Παλέρμο προέρχεται, παρά ταύτα, από νίκη με 1-3 στην έδρα της Μπολόνια. Η «Μεγάλη Κυρία» το θέλει περισσότερο το ματς και δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι και το φαβορί. Διπλό.
Share this Article on :
 

© Copyright "GreekzSport" | Powered by Blogger.com.