" ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ - Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ..."
Ροή Ειδήσεων :
Google Yahoo Msn

Κερδίστε έως €90.000 στα νέα παιχνίδια της Sportingbet

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012


Μπείτε σήμερα στην αίθουσα παιχνιδιών της Sportingbet, όπου σας περιμένουν τα Scarface και Demolition Squad, δύο νέα πολυαναμενόμενα παιχνίδια που υπόσχονται πολλές ώρες απίστευτης διασκέδασης!
Στο Scarface θα υποδυθείτε τον Τόνυ Μοντάνα, τον ήρωα της κλασικής ταινίας «Ο Σημαδεμένος», με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο! Όπως στην ταινία, έτσι και στο παιχνίδι η δράση είναι ασταμάτητη και η ένταση συνεχής! Τρία σύμβολα μπαλαντέρ σε τρεις διαφορετικούς τροχούς ενεργοποιούν τις δωρεάν περιστροφές, τις περιστροφές Nudge, καθώς και το παιχνίδι μπόνους, το οποίο είναι εντυπωσιακό! Αντιμετωπίστε με επιτυχία τους εχθρούς του Τόνυ Μοντάνα και διεκδικήστε μέχρι και 30.000 Ευρώ σε αυτόν το συναρπαστικό κουλοχέρη!
Στο Demolition Squad θα συναντήσετε μία ομάδα κατεδαφίσεων που είναι πραγματικά εκρηκτική! Στους 5 τροχούς και στις 40 γραμμές πληρωμής του παιχνιδιού θα βρείτε πολλές δωρεάν περιστροφές, σύμβολα μπαλαντέρ, καρτουνίστικα γραφικά και δυνατό ήχο! Ξεκινήστε την κατεδάφιση με τον Bob-Dozer και την παρέα του και διεκδικήστε έως 60.000 Ευρώ!
Μπείτε τώρα στη Sportingbet, όπου θα βρείτε και όλα τα υπόλοιπα δημοφιλή παιχνίδια, όπως τη ρουλέτα, το μπλακτζακ και το κίνο, καθώς και πολλές ακόμη μεγάλες προσφορές και εκπλήξεις που δε σταματούν πότε! Αν είστε νέος παίκτης θα λάβετε και 100% έως 100 Ευρώ μπόνους εγγραφής για να ξεκινήσετε δυναμικά το παιχνίδι σας!
Share this Article on :
 

© Copyright "GreekzSport" | Powered by Blogger.com.